+36 20 343-0679 hello@tokeleteseskuvo.eu

Gyakori Kérdések

Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Itt lehet, hogy választ kapsz a kérdéseidre. De az is lehet, hogy olyan dolgokat olvasol, amikre eddig nem is gondoltál.

Mi az, hogy Ceremóniamester?

A vőfély „modernebb” változata. Személy szerint elegáns öltözékben jelenek meg, nem vagyok harsány, nem érzek folyamatosan késztetést arra, hogy beszéljek. Nem iszom alkoholt és nem játszok „tojásgörgetős” és „kocsis” játékot sem. Helyette vannak sokkal modernebb játékok a tarsolyomban.
Minden párnak elmondom, hogy olyan szolgáltatót válasszanak ki, aki jobban illik hozzájuk és az esküvő helyszínéhez is.
Egy sátras lagziban a vőfély van otthon. Egy elegáns étteremben viszont a Ceremóniamester.

Árajánlatért kattintsatok ide »

Mi történik, miután üzenünk neked?

Nagyon egyszerű.
Az általatok megjelölt időpontban felhívlak benneteket az űrlapon megadott telefonszámon. Ez azért fontos, mert nincs egy „általános” árajánlatom. Nem egy burkoló cég vagyok, aki négyzetméter áron dolgozik. És nem is óradíjban.
Felmérem a személyes igényeteket és a beszélgetés után kikalkulálok egy mindkét félnek megfelelő árat.

Árajánlatért kattintsatok ide »

Te esküvőszervező vagy?

Nem! Nem vagyok esküvőszervező. És nem is dolgozom esküvőszervezőkkel. Az esküvőszervező egy teljesen másik szolgáltató. A székszoknyától kezdve, a meghívókon keresztül a dekoráción át (jó esetben) szinte mindent leszervez. Sajnos nincsenek jó tapasztalataim az esküvőszervezőkkel. Persze, biztos vannak kivételek. Nincs időm őket megkeresni.

Árajánlatért kattintsatok ide »

Mi a te feladatod?

Az Esküvőtökön, mint Ceremóniamester vagyok jelen.
A legfontosabb feladatom, hogy Nektek ne kelljen semmilyen technikai dologgal foglalkoznotok. Nektek nincs más dolgotok, csak a vendégekkel együtt szórakozni és közösen megélni, átélni a legszebb, legmeghittebb pillanatokat.
Feladatom, hogy az előre egyeztetett forgatókönyv alapján “vezényeljem” le a Nagy Napotokat, mint egy karmester a hangversenyt.
Tájékoztatom, koordinálom a násznépet az egész nap eseményeiről. De az én feladatom a szolgáltatók összetartása, összehangolása is. Hogy semmiről ne maradjanak le. Előre szólok nekik is a következő program időpontjáról, hogy időben fel tudjanak készülni.
Ti pedig csak „dőljetek hátra” és élvezzétek a Nagy Napot!

Árajánlatért kattintsatok ide »

Mi az esküvő menete?

Nincs két ugyanolyan esküvő. Mások a párok, a párok igényei, a násznép, a szertartások, a szolgáltatók és a helyszínek is. Természetesen az első találkozás alkalmával mérem fel az igényeiteket és akkor jegyzetelem le a későbbi forgatókönyv vázlatát is.

Árajánlatért kattintsatok ide »

Meddig vagy ott az esküvőn?

Az első szertartástól kezdve (templomi-, vagy polgári szertartás,) egészen hajnal egyig.
Azt gondolom, hogy egyóra után már sok mindent nem tudok hozzátenni a bulihoz.
A Menyasszony/Menyecsketánc után elindul haza a násznép  egy része és marad a „kemény mag”. Olyankor tervezett program már nincs. Úgyhogy beülök az autómba és hazajövök. Mert természetesen alkoholt sem izom.

Árajánlatért kattintsatok ide »

Tényleg énekelsz nekünk?

Igen. Amennyiben technikailag megoldható és az este folyamán nem túl sűrű a program (néha előfordul), akkor abban az esetben ajándékként tényleg eléneklek Nektek néhány dalt, hogy még színesebbé és felejthetetlenebbé tegyem a Nagy napotokat!

Árajánlatért kattintsatok ide »

Jelenleg külföldön élünk, ez kizáró ok?

Nem, dehogy. A mai világban a technika vívmányainak köszönhetően akár Skype-on, FaceTime-on, Zoom-on vagy Messengeren is tudunk beszélgetni, videó hívást indítani. Természetesen telefonon is bármikor tudunk beszélni.
Minden szezonban van ilyen párom és semmivel sem lesz rosszabb a kapcsolatunk, vagy az esküvőjük, mert nem személyesen találkoztunk.

Árajánlatért kattintsatok ide »

Hányszor találkozunk az esküvő előtt?

Ez leginkább tőletek függ.
Általában 3-4-szer szoktam találkozni a párokkal. Nyugodtan, egy kávé mellett átbeszéljük a részleteket és minden egyes alkalommal kicsit jobban megismerkedünk.
Ez mindhármunk közös érdeke.

Árajánlatért kattintsatok ide »

Kapunk valamilyen papírt tőled?

Természetesen! És ha valamelyik szolgáltatótól nem kaptok, akkor könyörgöm ne dőljetek be neki. Nagyon felhígult az esküvői szolgáltatók köre is. De aki komolyan gondolja és vállalkozás szinten műveli, az körülbelül így jár el, ahogyan én. Olvasd el kérlek.

Négy „papírt” kaptok tőlem.

• Az első egy online Foglaló szerződés. Ez egy ügyvéd által megírt szerződés. Sok-sok olvasnivalóval, amit itt most nem részleteznék. PDF formátumban.
• A másik egy Előlegszámla, amit a Foglaló szerződésben leírt összeg (általában a díjazásom 50%-a) átvételekor kaptok meg.
• A harmadik maga az esküvő Forgatókönyve. Ez az esküvő előtti időben válik véglegessé. Nem miattam, hanem az utolsó, apró változtatások miatt.
• A negyedik pedig egy Végszámla, amit az online Foglaló Szerződésben leírt hátralévő összeg átvételekor kaptok meg. Ez általában az esküvő napja. Vagy az utána következő napokon (utalással kiegyenlítve).

Árajánlatért kattintsatok ide »

Tudsz nekünk ajánlani szolgáltatókat?

Persze. De csak olyanokat, akikkel már dolgoztam együtt. Én is szívesebben dolgozom olyanokkal, akiket ismerek. Persze sosem zárkózom el a számomra ismeretlenektől.

Árajánlatért kattintsatok ide »

Venczel-Kovács Zoltán
+36 20 343-0679
hello@vkz.hu

Adatvédelem  |  Impresszumvenczel des!gn
2024 © Minden jog fenntartva!

error: Content is protected !!