+36 20 343-0679 hello@tokeleteseskuvo.eu

Miért van szükségetek Ceremóniamesterre?

Az esküvő előtt, Pároknak

  1. Kezdőlap
  2. |
  3. Pároknak
  4. |
  5. Miért van szükségetek Ceremóniamesterre?

Venczel-Kovács Zoltán | Miért van szükségetetek Ceremóniamesterre?

Forrás: Pexels

A ruhásszekrény is akkor átlátható, ha rend van.

Az esküvői ceremóniamesternek számos fontos feladata van az esküvő során, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az esemény zökkenőmentesen és gördülékenyen menjen végbe, és mindenki számára kellemes, jó hangulatú és emlékezetes legyen. Az alábbiakban leírok néhány példát arra, hogy miért van szükségetek egy esküvői ceremóniamesterre.

Koordinálja az eseményeket: Az esküvői ceremóniamester feladata az, hogy összehangolja az összes esküvői szolgáltatók munkáját, hogy minden program a megfelelő időben és módon történjen.

Felügyeli a részleteket: Az esküvői ceremóniamester figyeli a részleteket, és meggyőződik arról, hogy minden a tervek szerint halad, így megelőzve bármilyen problémát.

Közvetítő szerepe van: Az esküvői ceremóniamester nem csak a násznépet tájékoztatja a soron következő eseményekről,  programokról, hanem a házaspár és az esküvői szolgáltatók közötti kommunikációban is közvetítő szerepet játszik.

Megtervezi az esküvő menetrendjét: Az esküvői ceremóniamesternek legfőbb feladatai közé tartozik az is, hogy megtervezze az esküvő teljes menetrendjét, programjait és biztosítja, hogy minden jelenlévő (legyen az vendég, vagy szolgáltató) tudja, hogy mikor mi fog következni.

Szórakoztatja a vendégeket: Az esküvői ceremóniamester szórakoztató programokat, játékokat és tevékenységeket is összeállíthat, amelyek segítségével fokozható az esküvő hangulata, ezáltal még emlékezetesebbé teheti az eseményt.

Összességében az esküvői ceremóniamesternek kulcsfontosságú szerepe van az esküvő sikerességében, így a házaspárok általában szívesen veszik igénybe az ő szolgáltatásaikat.

Mi történhet, ha nincs az esküvőn ceremóniamester?

Amennyiben nincs egy ceremóniamester az esküvőtökön, akkor az esemény során előfordulhatnak olyan problémák, amelyeket egy szakember könnyen megelőzhetett-, vagy megoldhatott volna.

Íme néhány példa:

Időbeli problémák: Az esemény során késések vagy időbeli problémák merülhetnek fel, ha nincs egy személy, aki koordinálja az eseményeket és biztosítsa, hogy minden a tervek szerint haladjon.

Kommunikációs problémák: Az esküvői szolgáltatók és a házaspár közötti kommunikáció problémái merülhetnek fel, ha nincs közvetítő személy, aki átadja az információkat és meggyőződik arról, hogy mindenki tudja, hogy mi a teendő.

Részlet problémák: Az esküvő során különféle részletproblémák merülhetnek fel, amelyeket egy esküvői ceremóniamester megoldhatna, például a násznép tájékoztatása, az étkezés időzítése, az esküvői torta felvágása, a beszédek menetrendje stb.

Szórakoztatás: Ha nincs esküvői ceremóniamester, akkor a vendégek lehet, hogy nem érzik jól magukat, vagy unatkoznak, mivel nincsenek szórakoztató programok, játékok vagy aktivitások.

A megfelelő esküvői ceremóniamester sokféle problémát megelőzhet, megoldhat és biztosítja az esemény gördülékeny lebonyolítását. Így ha nincs ceremóniamester az esküvőn, akkor az esemény során előfordulhatnak problémák, amelyek merőben csökkentik az esküvő hangulatát és emlékezetességét.

Mindig kell valaki?

Nem. Amennyiben csak egy családi ebéd, vagy vacsora van, akkor természetesen nem kell egy szolgáltató, aki összefogja a délután programjait.
Azt gondolom, hogy 40 fő felett viszont már szükség van egy hozzáértő, tapasztalt ceremóniamester jelenlétére. Mert higgyétek el nagyon sok nemvárt eseménytől ment meg benneteket.

Ceremóniamester Venczel-Kovács Zoltán

Egy jó fotóért, bármit.
Fotó: Venczel-Kovács Zoltán

Rengeteg program és számos feladat

Sok emberben sajnos az a tévhit van, hogy igazából „csak el kell mondani”, hogy mi következik. Valóban, ez is része a munkánknak. Tájékoztatni a násznépet az éppen következő, vagy a nap hátralévő eseményeiről.
Azonban egy ceremóniamester ennél sokkal többet tesz a Nagy Naphoz. Amit a násznép nem lát (mert nem kell látnia) az az összes olyan „háttér” munka, ami elengedhetetlen annak érdekében, hogy valóban úgy sikerüljön a Nagy Nap, ahogyan azt megálmodtátok.

„Az első találkozó is
teljesen ingyenes,
ráadásul semmilyen későbbi
elkötelezettséggel nem jár”

 

Rólam mondták

Élő, valós Google vélemények

Kiváló
24 vélemény alapján
Kr Er
Kr Er
2023-07-12
Álmaink esküvője vált valóra a közreműködésével! Köszönjük Zoltán!
Csilla Dr. Dobóczy
Csilla Dr. Dobóczy
2023-07-12
Már régebb óta ismerem Zolit, de mikor megtudtuk, hogy ceremóniamesterként is tevékenykedik egyből tudtuk, hogy őt szeretnénk az esküvőnkre. Minden tökéletes volt és úgy történt, ahogy megbeszéltük. A szervezésben is nagyon sokat segített, felhívta a figyelmünket olyan dolgokra, amit mi biztosan elfelejtettünk volna. Az esküvő napján semmi miatt nem kellett aggódnunk, mert ő mindent kézben tartott. Mégegyszer köszönjük Zoli! :)
Zsuzsanna Varga
Zsuzsanna Varga
2023-06-05
Emlékszünk, mennyire izgatottak voltunk rögtön az első beszélgetésünket követően, már a bemutatkozásod alapján nagyon szimpatikus voltál nekünk. A szervezés során a szolgáltatók keresése közben bukkantunk az oldaladra és mint kiderült, a Mi Napunkra már éppen előttünk, bejelentkezett Érted egy másik pár is. Lélegzetvisszafojtva vártuk a következő napokban, hogy végül hogyan alakul, de a Sors ismét kegyes volt hozzánk, mert a másik pár végül inkább egy vőfély mellett döntött, így nekünk adatott meg a lehetőség, hogy Téged válasszunk. És ez lett az egyik, ha nem a legjobb választásunk az esküvőnk tökéletessé varázsolásához. A személyes egyeztetések alkalmával is minden rendben ment, hiszen egy végtelenül kedves, segítőkész, a munkájára maximálisan igényes embert ismertünk meg Benned aki tényleg minden apró részletre odafigyel. Sokéves tapasztalataid és rutinod pedig mégjobban hozzátesznek ahhoz a profizmushoz amelyet képviselsz és amellyel segítettél felejthetetlenül csodálatossá tenni a Mi Napunkat, nem csak számunkra hanem a násznép számára is. Teljes szívvel ajánlunk Téged, a legjobb választás Te vagy minden pár számára akik álomszerű ünnepre vágynak házasságkötésük napján. Hálásan köszönjük ezúton is, hogy rendelkezésünkre álltál, és reméljük, nem feleded a tombola nyereményed! ;-) Zsuzsi & Csabi
Dominek Mátyás
Dominek Mátyás
2023-05-18
A legjobb választásunk volt az esküvővel kapcsolatban, hogy a Zolit kértül fel ceremóniamesternek. A legkedvesebb, legprecízebb és maximálisan a tökéletesre törekszik. Mégegyszer köszönjük, hogy ennyivel gördülékenyebbé és stresszmentessé tetted számunkra a Nagy napunkat! ☺️
Nikolett Lugosi
Nikolett Lugosi
2023-01-09
Az esküvőszervezés során a szolgáltatók kiválasztásában ismerőseink és barátaink ajánlásaira támaszkodtunk, Zoli elérhetőségét is így kaptuk meg. Ő volt az első ceremóniamester, akivel egyeztettünk, és a találkozó után egyetértettünk abban, hogy nem is keresgélünk tovább, hiszen Zoli olvas a gondolatainkban! Meglehetősen rövid idő alatt szerveztük meg a nagy eseményt, de Zolinak a szeme sem rebbent, nyugodtan és hatékonyan végigvezetett minket a programpontokon, számba vettük az egyéb lehetőségeket, A és B tervet készítettünk jó/rossz idő esetére, és ki tudja, még mi mindenről beszéltünk – és ez volt a legjobb az egészben: nem is kellett a menetrenden gondolkodnunk, hiszen Zoli mindent kézben tartott. Profi módon megtalálta az egyensúlyt; mindenki tudta, ha nála van a mikrofon, akkor fontos közlendő következik, egyébként pedig szinte láthatatlanul mozgott a teremben, mindig néhány lépéssel előttünk járva, és terelgette a vendégsereget – és minket is. ? Még egyszer köszönjük, hogy megismerhettünk, igazán gondtalanná varázsoltad a napunkat! Niki és Szebi
Szabolcs Tóth
Szabolcs Tóth
2023-01-09
Már az első találkozásnál egyértelmű volt számunkra, hogy Zoli lesz a megfelelő személy! Nem csalódtunk benne, sőt, minden várakozásunkat felülmúlta! Mindvégig segítőkész, vidám és egyben profi volt velünk, így csakis hálával tartozunk neki! Bátran és szívből ajánljuk mindenkinek! :)
Jennifer Gősi
Jennifer Gősi
2023-01-07
Jobb ceremóniamestert nem is választhattunk volna! Nagyon köszönünk mindent, Nélküled nem lett volna olyan csodálatos a nagy Napunk!?? A násznép a mai napig emlegeti, hogy mennyire hihetetlen jó volt a ceremóniamesterünk. Mindenkinek csak ajánljuk!❤️ István&Jenni
Bence Kránitz
Bence Kránitz
2022-11-17
A legleslegnagyobb!! Csodálatos élmény volt a Nagy Napunk! Zoli nélkül ez nem jött volna létre! Hálásan köszönjük!!! :) :) :)

Ezeket olvastad már?

Ki vagyok én?

Ceremóniamester Venczel-Kovács Zoltán

Venczel-Kovács Zoltán

Ceremóniamester, színész

2009 óta vállalok esküvőkön ceremóniamester feladatok elvégzését. Korábban az egész országot bejártam, de amióta a fiam megszületett, már csak Győr és vonzáskörzetében vállalok esküvőket.

Nézd meg az erről készült videómat aA Tökéletes Esküvő - Venczel-Kovács Zoltán -on

error: Content is protected !!